Dorty připravuji ve 3 základních velikostech:
průměr 20 cm 10-12 porcí
průměr 23 cm 14-16 porcí
průměr 25 cm min. 16-18 porcí.
Menší či větší velikosti dle domluvy.
Dorty se skládají ze 3 plátů korpusu a 2 vrstev krému, cca 10 cm vysoký. V případě zájmu, můžu dort navýšit o jeden korpus a jednu vrstvu krému.
Oblíbené kombinace:
(Ceny jsou uvedeny pro dorty 20cm/23cm/25cm)
- Mascarpone/ovoce (výběr – jahody, borůvky, maliny) – piškotový korpus, krém z mascarpone a smetany, ovoce a ovocné pyré (1200 Kč/1650 Kč/1900 Kč)
- Čokoláda/ovoce (výběr – maliny/višně/borůvky/banány dle přání) – kakaový korpus, čokoládový krém, ovoce a ovocné pyré (1200 Kč/1650 Kč/1900 Kč)
- Vanilka/maliny – světlý piškotový korpus, krém pudinkovo-mascarponový, malinové pyré, maliny (1300 Kč/1800 Kč/2000 Kč)
- Višně/mascarpone/čokoláda – kakaový korpus, krém z mascarpone a smetany, višně (1300 Kč/1800 Kč/2000 Kč)
- Limeta/bazalka/jahody – bazalkový korpus, krém z mascarpone, tvarohu, cream cheese a smetany, jahody, maliny a ovocné pyré (1300Kč/1800 Kč/2000 Kč)
- Mango/marakuja – citrónový piškotový korpus, krém z mascarpone, smetany a tvarohu ochucený ovocným pyré, mango (1300Kč/1800 Kč/2000 Kč)
- Pistácie/maliny – světlý piškotový korpus, krém z bílé čokolády a 100% pistáciové pasty, maliny a ovocné pyré (1300Kč/1800 Kč/2000 Kč)
- Karamelový dort – světlý korpus, krém z bílé zkaramelizované čokolády, slaný karamel (možno doplnit ořechy nebo banány) (1300 Kč/ 1800 Kč /2000 Kč)
- Makový s višněmi– makový korpus, krém z tvarohu, smetany a máku, višně (1100 Kč/ 1500 Kč /1700 Kč)
- Čokoládovo-karamelový s banány – kakaový korpus, krém z čokolády a karamelu, banány (1100 Kč/ 1500 Kč /1700 Kč)
- Tvaroh/čokoláda – kakaový korpus, tvarohový krém, stékaná čokoláda (1100 Kč/ 1500 Kč /1700 Kč)
- Čokoládový – čokoládový korpus, krém z mléčné nebo hořké čokolády (dle přání), čokoládová ganache (1100 Kč/1500 Kč/ 1700 Kč)
- Harlekýn – kakaový korpus, světlý krém ze smetany a mascarpone, tmavý krém čokoládový (1100 Kč/1500 Kč/ 1700 Kč)
- Mrkvový – mrkvový korpus, krém z cream cheese a smetany, slaný karamel, pekanové ořechy (1100 Kč/1500 Kč/ 1700 Kč)
- Větrníkový dort – odpalované těsto, vanilkový žloutkový krém, karamelová šlehačka, karamelová poleva (1200 Kč)
Jestli jste si nevybrali v oblíbených kombinacích, můžete si sestavy dort dle vlastních představ. Stačí si vybrat korpus, krém, ovoce nebo jiné doplnění krému, krém na obmazání dortu a zdobení. Do objednávky můžete uvést i barvu, do které chcete dort ladit, popř. jestli chcete na dortu číslici nebo jméno oslavence.
1. KORPUS: světlý piškotový, citrónový se zakysanou smetanou, kakaový, čokoládový, ořechový, světlý s kousky čokolády, makový, red velvet, mrkvový,…
2. KRÉM: čokoládové krémy (mléčná, hořká, bílá čokoláda nebo nugát), tvaroh se šlehačkou, mascarpone se šlehačkou, creme cheese se šlehačkou, pistáciový, arašídový, karamelový, vanilkový krém žloutkový NEBO JAKÝKOLIV JINÝ, CO VÁS NAPADNE
3. VKLAD: ovoce (maliny, borůvky, jahody, mango, višně…), čokoláda (hoblinky, čokoládová ganache), smetanový karamel (klasický/slaný), griliáš,…
4. OBMAZ: stejný krém, který bude uvnitř dortu, čokoládová ganache, bílkovo-máslový krém, pudinkovo-máslový krém
5. ZDOBENÍ: stékaná čokoláda, ovoce, makronky, pusinky, čokoládové ozdoby, jedlé květy, lyofilizované ovoce, zdobení krémem,…
Dorty skladujte při teplotě do 8 °C a spotřebujte do 24 hodin.